Bedrijven

Hoeveel kost het huren van een Photobooth

Benij op zoek naar dé perfecte manier om jouw evenement of feest tot een onvergetelijke ervaring te maken? Dan is het huren van een photobooth bij Jongens van de Photobooth zeker iets voor jou! Met hun photobooths en fotoautomaten in onder andere Utrecht, Rotterdam en Amsterdam zorgen zij voor eindeloos plezier en de mooiste herinneringen. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of festival hebt, het team van Jongens van de Photobooth staat voor jou klaar. In deze blog post lees je alles wat je moet weten over het huren van een photobooth bij Jongens

Wat is een Photobooth?

Een photobooth is een kleine fotostudio die op locatie gebruikt kan worden. Het is een leuke manier om foto’s te maken met vrienden en familie tijdens evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Met een photobooth kunnen foto’s direct worden afgedrukt en als aandenken worden meegenomen. De Jongens van de Photobooth bieden een verhuurservice aan voor verschillende soorten photobooths die aansluiten bij verschillende evenementen. Er zijn diversen typen photobooths en ze kunnen worden gebruikt voor verschillende evenementen zoals bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten. Het huren van een photobooth bij de Jongens van de Photobooth is een leuke toevoeging op elk evenement.

photobooth huren

Waarom is een Photobooth een leuke toevoeging op een evenement?

Een Photobooth is een leuke toevoeging aan elk evenement, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest. Maar waarom zijn deze fotohokjes zo populair? Hier zijn enkele redenen waarom een Photobooth een fantastische aanvulling is op elk evenement:

 • Hilariteit en plezier: Photobooths zorgen altijd voor hilarische momenten. Iedereen wordt blij van de gekke attributen en de gekke gezichten die ze trekken zodra ze op de foto gaan. Niet zelden staat er een rij voor de photobooth en als je extra vermaak wilt verzorgen op je feest dan is de fotobooth een niet te missen item.
 • Contact tussen gasten: Heb je gasten die elkaar niet kennen of niet zo goed? Dan kan een Photobooth als ijsbreker ingezet worden. Mensen kunnen samen lachen en plezier maken in het fotohokje en zo elkaar beter leren kennen.
 • Een blijvende herinnering: Met een Photobooth krijgen gasten niet alleen digitale foto’s maar ook fysieke afdrukken. Zo hebben ze altijd een tastbare herinnering aan het evenement.
 • One of a kind: Fotobooths zijn steeds populairder geworden op evenementen, maar zijn nog steeds niet standaard aanwezig op elke gelegenheid. Met een Photobooth verbaas je dus nog veel gasten en dat maakt het speciaal.

Een Photobooth is dus een erg leuke en waardevolle toevoeging aan elk evenement. Bij Jongens van de Photobooth hebben ze verschillende soorten Photobooths in hun assortiment en bieden ze gepersonaliseerde pakketten aan op basis van jouw wensen en het type evenement.

Wie zijn de Jongens van de Photobooth?

Jongens van de Photobooth is een verhuurbedrijf van photobooths en fotoautomaten in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en omstreken. Ze bieden verschillende soorten photobooths aan die perfect passen bij elke gelegenheid. Het bedrijf bestaat uit een jong en enthousiast team van professionals die overal en altijd voor je klaar staan. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of evenement, de Jongens van de Photobooth maken van ieder moment een feestje. Het bedrijf is snel gegroeid en wordt gewaardeerd door velen vanwege hun flexibiliteit, creativiteit en professionaliteit.

Wat bieden ze aan qua Photobooth verhuur?

B Jongens van de Photobooth hebben ze verschillende soorten photobooths beschikbaar voor verhuur. Zo kun je kiezen voor een fotozuil To Go, die onbeperkt printen en foto’s maken mogelijk maakt. Ook is er de mogelijkheid om een fotohuisje te huren, welke bestaat uit twee delen en door middel van PD integratie perfect werkt op evenementen en feesten. Het is mogelijk om de photobooths zelf op te halen in Nieuwegein, of ze door de Jongens van de Photobooths te laten bezorgen op locatie. Voor elk type photobooth is er ook de optie om het ontwerp van het fotokader bij de prijs inbegrepen te hebben. Bij het huren van een photobooth zorgen de Jongens van de Photobooths ook voor de op- en afbouw van het materiaal. De prijs voor het huren is op aanvraag, afhankelijk van locatie en aantal uren.

photobooth verhuur

Op welke locaties zijn ze actief?

Jongens van de Photobooth zijn actief door heel Nederland en hebben al op diverse locaties gestaan. Ze zijn niet alleen in de Randstad te vinden, maar door het hele land. Hierdoor kun je overal gebruik maken van hun diensten. Enkele locaties waar ze al hebben gestaan zijn: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Enschede, Nijmegen en Zwolle. Of je nu in de grote stad een feest organiseert of ergens in een klein dorpje, de kans is groot dat Jongens van de Photobooth ook daar komen om hun diensten aan te bieden. Mocht je twijfelen of ze ook naar jouw locatie kunnen komen, neem dan gerust contact met ze op. Ze denken graag met je mee!

Hoe werkt het huren van een Photobooth bij Jongens van de Photobooth?

Als je ervoor kiest om een photobooth te huren bij Jongens van de Photobooth, dan kun je rekenen op een eenvoudig en efficiënt proces. Het begint allemaal met het invullen van een formulier op hun website, waarin je aangeeft welk type photobooth je wilt huren en op welke locatie je het evenement organiseert. Na ontvangst van je aanvraag, krijg je zo snel mogelijk een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals de afstand van de locatie en de duur van de huurperiode. Als je akkoord gaat met de offerte, wordt de photobooth op de afgesproken dag en tijd geleverd, opgezet en aangesloten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over technische aspecten en kun je je volledig focussen op het plezier van je gasten. Aan het einde van het evenement wordt de photobooth weer opgehaald. Kortom, het huren van een photobooth bij Jongens van de Photobooth is een fluit,

Welke soorten Photobooths hebben ze in hun assortiment?

Bij de Jongens van de Photobooth hebben ze verschillende soorten photobooths die je kunt huren voor je evenement. Zo hebben ze onder andere een fotospiegel genaamd de Mirror, die de laatste jaren erg populair is geworden. Daarnaast hebben ze ook een traditioneel fotohokje genaamd de Square en een fotopaal of fotozuil genaamd Classic, Vintage en Modern. Het voordeel van deze laatste is dat ze minder ruimte innemen dan een fotohokje of fotospiegel en daardoor geschikt zijn voor kleinere locaties. Ook hebben ze verschillende opties wat betreft het ontwerp van het fotokader, die bij de prijs van de photobooth inbegrepen zitten. Je kunt dus kiezen uit verschillende soorten photobooths die passen bij jouw wensen en doelen voor het evenement.

https://www.jongensvandephotobooth.nl/

Hoeveel kost het huren van een Photobooth bij Jongens van de Photobooth?

B Jongens van de Photobooth kun je al een Fotozuil to go huren voor jouw evenement vanaf €325,-. Deze prijs is inclusief onbeperkt printen en onbeperkt fotograferen. Het daadwerkelijke kostenplaatje hangt wel af van verschillende factoren, zoals de locatie van het evenement en de duur van het huren. Wanneer je het formulier op de website invult, krijg je een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Ook bieden we verschillende types photobooths aan die in onze offertes worden meegenomen. Bij ons kun je de photobooth zelf ophalen of door ons laten bezorgen en opzetten. Enjoy the party!

Op welke evenementen kan een Photobooth gebruikt worden?

Een photobooth kan op vrijwel elk soort evenement gebruikt worden, groot of klein. Hieronder staan een aantal voorbeelden van evenementen waarop een photobooth een leuke toevoeging kan zijn:

 • Bruiloften: een photobooth is perfect voor het vastleggen van de mooie momenten op een huwelijksfeest gedurende de hele avond. Het is tevens een leuke manier om gasten te vermaken tussen de ceremonie en receptie.
 • Bedrijfsfeesten: een photobooth kan zorgen voor vermaak op bedrijfsfeesten en tevens fungeren als een marketinginstrument. Bedrijfslogo’s kunnen aangebracht worden op de prints en er kunnen gepersonaliseerde achtergronden gebruikt worden.
 • Verjaardagsfeesten: een photobooth is tevens een leuke activiteit voor verjaardagsfeesten. Het geeft een extra dimensie aan het feest en is tevens een leuke manier voor jongere gasten om zichzelf te vermaken.
 • Festivals: Photobooths zijn zeer populair geworden op festivals en bieden een leuke manier voor bezoekers om hun ervaring vast te leggen en te delen op social media.

Met andere woorden, als er een evenement is waar men plezier en herinneringen wil creëren, is een photobooth een geweldige keuze.

Welke voordelen biedt een Photobooth voor verschillende evenementen?

Een photobooth huren bij Jongens van de Photobooth biedt veel voordelen voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeestje, een photobooth zorgt voor een unieke ervaring voor de gasten. Hier zijn enkele voordelen van het huren van een photobooth.

 • Gasten kunnen leuke foto’s maken met vrienden en familie, wat zorgt voor mooie herinneringen aan het evenement.
 • Met een photobooth krijgen gasten hoogwaardige fysieke kopieën van foto’s die ze direct kunnen meenemen. Dit is anders dan het maken van foto’s met een smartphone of een fotograaf.
 • Een photobooth kan worden aangepast aan het thema of de stijl van het evenement met persoonlijke ontwerpen voor fotokaders en rekwisieten.
 • Jongens van de Photobooth biedt onbeperkte prints aan tijdens het evenement, zodat gasten zoveel foto’s kunnen maken als ze willen.
 • De photobooth wordt bediend door een verzorger die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt gedurende het evenement.
 • Als gastheer of gastvrouw krijg je een kopie van alle foto’s die tijdens het evenement zijn gemaakt.
 • Een photobooth zorgt voor vermaak en interactie tussen de gasten en kan leiden tot meer plezier en betrokkenheid bij het evenement.